Menu
Menu
Filter
Faber Castell udgår af vores sortiment - Få 20% indtil det er væk! Udsolgte varer kan forekomme!
Shop løs her

Badeværelse

Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering - 1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.
Mærke: Jotun
Jotun Vådrumspartel bruges til fuld- og pletspartel, samt spartel af gipspladesamlinger i vådrum indendøres.Den er specielt udviklet til at holde fugten fra at trænge ind i væggene, men lader stadig væggen ånde.Før du spartler:Underlaget være tørt, rent og fast. . Husk at røre rundt i spartlen inden..
379,00
Ekskl. Moms:303,20
Køb her
Mærke: Jotun
Jotun vådrumslim til badeværelser - vandbaseret vådrumslim.En vandfortyndbar grunder/lim til sugende underlag. Indgår som et specialprodukt i Jotuns vådrumsserie, som er godkendt af den norske byggebranches vådrumsnorm. ..
299,00
Ekskl. Moms:239,20
Køb her
Mærke: Jotun
Jotun Grunder/Lim til vådrum er en vandfortyndbar specialgrunder og lim til opsætning af filt og væv i vådrum.Indgår sammen Lady Aqua i Jotuns vådrumssystem, som er godkendt efter den norske Byggebranches Vådrumsnorm.Bruges som grunder på nyt eller ube..
Pris fra
599,00
Ekskl. Moms:479,20
Køb her
Jotun Lady Aqua Vådrumsmaling
Kan tones i
alle farver
Mærke: Jotun
Med Jotuns Lady Aqua får du flotte og ensartet silkematte vægge i dit badeværelse.Slut med de skinnende vægge i høj glans for Lady Aqua står kun med glans 10 og er alligevel vådrumsgodkendt.Jotun Lady Aqua indgår i Jotuns vådrumssystem, den er fugtbestandig, Svanemærket og utrolig nem at arbejde med..
Pris fra
259,00
Ekskl. Moms:207,20
Køb her
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Filter