Menu
Menu
Faber Castell udgår af vores sortiment - Få 20% indtil det er væk! Udsolgte varer kan forekomme!
Shop løs her

Golden Gloss Glazing Liquid

Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering - 1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.
Golden Gloss Glazing Liquid
Golden Gloss Glazing Liquid
Golden Gloss Glazing Liquid
Golden Gloss Glazing Liquid
Golden Gloss Glazing Liquid
Golden Gloss Glazing Liquid - Tidligere kendt som Golden Acrylic Glazing Liquid, nu med et nyt navn, men den samme fantastiske kvalitet.Glazing Liquid fra Golden er det ultimative værktøj til at opnå ... Læs mere
111,00
Ekskl. moms: 88,80
  • Status: På lager
  • Mærke: Golden
  • Model: 3720-5

Valgmuligheder

Køb her
Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?
Ring til os på tlf. 86 62 03 61 eller skriv til os på kontakt@thuesenfarver.dk - vi står klar til at hjælpe dig.
Gratis levering ved køb over 999 kr.
Hurtig levering -
1-3 hverdage.
EAN betalinger ved køb over 500 kr.

Produkt info

Golden Gloss Glazing Liquid - Tidligere kendt som Golden Acrylic Glazing Liquid, nu med et nyt navn, men den samme fantastiske kvalitet.


Glazing Liquid fra Golden er det ultimative værktøj til at opnå utrolig bløde overgange i dine malerier. Dette produkt er skabt til at hjælpe dig med at blande farver på en måde, der gør overgangene smidige og uden synlige overgange.


Det bedste ved Golden Gloss Glazing Liquid er, at det er alsidigt og kan blandes med alle typer akrylmaling. Dette giver dig en bred vifte af muligheder for at skabe fantastiske effekter i dine værker.


Men det stopper ikke der. Dette produkt er ikke kun for kunstnere. Det kan også bruges indendørs til lasering af vægge og møbler.


En anden fordel er den langsomme tørretid, som Golden Gloss Glazing Liquid tilbyder. Dette giver dig mulighed for at arbejde med avancerede laseringsteknikker og opnå resultater, der normalt kun opnås med oliemaling.


Golden Gloss Glazing Liquid fås i både Gloss og Satin udgaver, så du kan vælge den finish, der passer bedst til dit projekt. Dette produkt er simpelthen et fremragende maleredskab, uanset om du er professionel kunstner eller hobbyist.

Relaterede produkter

Golden High Flow Medium er et 100% akrylbindersystem.Dette produkt er designet til at kunne øge gennemsigtigheden og filmhårdheden hos Go..
46,00
Ekskl. moms:36,80
Køb her

Seneste sete produkter

Golden Gloss Glazing Liquid - Tidligere kendt som Golden Acrylic Glazing Liquid, nu med et nyt navn, men den samme fantastiske kvalitet.Glazing Liquid..
111,00
Ekskl. moms:88,80
Køb her

Andre købte også

12 stk. tynde kul/charcoal fra Winsor & Newton.3-4 mm. tykkelse.Fine stykker trækul til skitsetegning fra Winsor & Newton.I pakken er der 12 s..
60,00
Ekskl. moms:48,00
Køb her
Golden Retarder er et tilsætningsstof som bruges til at forøge/forlænge akrylmalingens tørretid.Nyttig ved vådt-i-v&ar..
90,00
Ekskl. moms:72,00
Køb her
Stencil A4 ZentangleFine art stencils til brug på lærred, pap, papir, træ, stof mm.Med stenciler kan du lave de smukkeste møn..
69,95
Ekskl. moms:55,96
Køb her
Stencils med skrift/bogstaver kommer i et A4 ark.Mal med stencils på dine lærreder, eller andre underlag som papir.Male med akrylmaling, a..
69,95
Ekskl. moms:55,96
Køb her
A&B 920 Detalje pensel er en specialdesignet detaljepensel til kunstnere, der sætter pris på præcision og kontrol i deres værker. Denne pensel er vele..
Pris fra
26,00
Ekskl. moms:20,80
Køb her
Sæt med 8 stk. pipetter, ideel til at mixe akrylmaling.Pipetter kan bruges til mange typer maling.De virker specielt rigtig godt til flydende ma..
29,95
Ekskl. moms:23,96
Køb her